1 juni: Open Dag Nederweert

Komt u ook?

Vos | Gekas & Boot Zuid in Nederweert (Pannenweg 208) houdt op vrijdag 1 juni Open Dag!  U bent van harte welkom.

Wat is er te doen?

Tussen 14.00 en 19.00 uur laten we u kennismaken met onze werkwijze in de werkplaats. Tevens tonen wij graag onze nieuwe sealwerkplaats, en laten wij door middel van een demonstratie zien hoe u Condition Based Maintenance toepast in de praktijk. Diverse partners zijn aanwezig om iedereen op de hoogte brengen van de laatste marktontwikkelingen op het gebied van pomptechniek, aandrijvingen, asafdichtingen, magneetkoppelingen en frequentie-sturingen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar opendag@vosgb.comEn neem gerust een collega mee! Vermeld dat dan ook even bij uw aanmelding, zodat we genoeg hapjes en drankjes in huis hebben.

Graag tot 1 juni!

Groeten van het team van Vestiging Nederweert
Pannenweg 208
6031 RK  Nederweert
T: 0495 - 63 41 41

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.