(Aankomend) Pompmonteur Binnendienst

Alles draait om ervaring, kennis en vakmanschap

Vos | Gekas & Boot levert, onderhoudt, monteert, demonteert en repareert aandrijvingen (elektromotoren, tandwielkasten, pompen, ventilatoren etc.) voor diverse productieomgevingen. Onze klanten kunnen rekenen op snelle en secure reparatie, vervanging en onderhoud van aandrijvingen. De service- en storingsdienst staat 24/7 paraat.
Service staat bij ons voorop. Daarin willen we onderscheidend zijn en blijven. Met een klantgerichte instelling, een zorgvuldige aanpak en flexibele oplossingen dragen we bij aan soepele, veilige en efficiënte processen van onze klanten.

(Aankomend) Pompmonteur Binnendienst

Voor onze vestiging in Nederweert zijn wij op zoek een Pompmonteur Binnendienst. Als Pompmonteur Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het demonteren en monteren van ter reparatie aangeboden pompen en eventueel aandrijvingen voor industriële toepassingen zoals motorreductoren en tandwielkasten. De werkzaamheden worden verricht in onze werkplaats in Nederweert.
Jouw werkzaamheden bestaan uit:
  • Demonteren en monteren van alle pompdelen
  • Inspecteren en vaststellen status van verschillende pompdelen
  • Reinigen onderdelen
  • Bepalen van te repareren, dan wel nieuw te fabriceren onderdelen
  • Zelfstandig verrichten van alle voorkomende montage- en demontagewerkzaamheden

Wij vragen

  • Elektrotechnische en mechanische kennis van pompen, tandwielkasten en motorreductoren
  • Minimaal MBO 2 niveau
  • VCA-diploma
  • Vergelijkbare werkervaring als binnendienst monteur
Ook aankomend monteurs / starters roepen wij op om te solliciteren, daar een intern opleidingstraject tot de mogelijkheden behoort.

Wij bieden

We bieden goede opleiding- en doorgroeimogelijkheden, veel afwisseling en werkplezier, prima arbeidsvoorwaarden (marktconform salaris, goede netto beloning voor overwerk,  tantième/ bonus-regeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen).
De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en bovendien kom je te werken een hecht team van professionele collega's die op een informele wijze samenwerken.

Contact

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Dan vragen we je om je kandidaat te stellen voor deze functie! Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Je kunt je sollicitatie richten aan:
Vos | Gekas & Boot Nederweert BV
T.a.v. Dhr. H. van Tuijl
Pannenweg 208
NL 6031 RK  Nederweert
E-mail: nederweert@vos-gekasenboot.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.