Flender kiest opnieuw voor Vos | Gekas & Boot

Exclusieve Flender Service Partner

Opnieuw heeft FLENDER haar keuze voor Vos | Gekas & Boot bevestigd als dé exclusieve Service Partner voor Flender industriële tandwielkasten in Nederland. Hiervoor heeft Joris Baas (Flender BV) woensdag 26 september middels een officieel moment het bijbehorende certificaat aan Marien Orgers (Vos | Gekas & Boot) overhandigd.
Door onderling goede contacten en jarenlange samenwerking kan er bij probleemsituaties snel worden gehandeld en een klantgerichte oplossing worden geboden.
Als officiële Flender Service Partner kunnen wij een optimale dienstverlening bieden op het gebied van service en onderhoud van Flender producten. Voor reparatie, revisie, ombouw en aanpassingen aan installaties kunt u contact met ons opnemen (T: 088-7384 700).
Voor nieuwe projecten en/of aanvragen op het gebied van Flender tandwielkasten en koppelingen contact opnemen met Flender BV in Rotterdam. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 088-3335900 of op hun website, waar u tevens een online configurator kunt gebruiken.
 
 

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.