Elektromotoren & Motorreduktoren

Bijna alle rotating equipment wordt elektrisch aangedreven waardoor een installatie start met een elektromotor. U kunt bij ons terecht voor de reparatie en revisie van al uw elektromotoren. Ook kunnen we van bijna alle merken nieuwe elektromotoren leveren. Voor regelbare processen, kunnen we elektromotoren met frequentieregelaars leveren.
Bij motorreductoren kunt u vanzelfsprekend rekenen op vakkundige werkzaamheden aan de reductiekast.

Merk(on)afhankelijk

Wat betreft het reviseren van elektromotoren; U kunt ongeacht het merk of type bij ons terecht. Als het om leveren gaat hebben wij onze voorkeur qua leveranciers. Dit heeft te maken met vertrouwen en ervaring.
Graag laten wij u kennis maken met onze merken:
*   Helmke
*   Rotor

ATEX & Certificering

Op onze locatie in Zevenhuizen, beschikken we over een IECEx gecertificeerde werkplaats. Hierdoor kunnen we ook Ex gecertificeerde rotating equipment repareren of reviseren. Daarnaast zijn we ISO 9001, Lloyds T0103 en VCA gecertificeerd. Voor een compleet overzicht van onze certificaten, verwijzen we u naar de certificering pagina.

Nieuwsgierig geworden?

Wij staan voor u klaar! Bel ons op: +31(0)88-7384700
Of mail naar: info@vos-gekasenboot.com
 

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.