Nieuwlevering

Vos | Gekas & Boot is langdurige relaties aangegaan met innovatieve fabrikanten van elektromotoren, aandrijvingen en pompen. Ook voor rotating equipment van andere merken kunt u bij ons terecht. Aanvullend komen we vaak diverse uitdagingen tegen die betrekking hebben op het goed afdichten van assen. Hiervoor beschikken we over diverse sealtechnieken van diverse fabrikanten. Op deze wijze kunnen we ook bij afdichtingsproblematiek een selectie maken uit meerdere technieken.

Projectmanagement en Engineering

Het selecteren van nieuw of vervangend rotating equipment is meer dan alleen een tabel van kW, Nm of Bar. Vaak zijn er aanvullende eisen vanuit de klant die betrekking hebben op de installatie of het proces. Het selecteren van equipment vereist daarom kennis en expertise van processen en toepassingsmogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring met rotating equipment en de samenwerking met onze relaties, kunnen we een totaaloplossing bieden van onderzoek tot oplevering. Onze merkonafhankelijkheid garandeert een selectie van de juiste equipment voor iedere toepassing. 
Wat wij voor u kunnen betekenen:
  • Selecteren van nieuw, direct uitwisselbaar, rotating equipment
  • Selecteren van vergelijkbare equipment van andere fabrikanten
  • Upgraden van uw installatie met nieuw equipment (Engineering)

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.