Mechanical seals

Vos | Gekas & Boot heeft een speciale afdeling die zich enkel bezighoudt met het verkopen en reviseren van mechanical seals. Wat betreft het reviseren van mechanical seals; U kunt ongeacht het merk of type bij ons terecht. Als het om leveren gaat hebben wij onze voorkeur qua leveranciers. Dit heeft te maken met vertrouwen en ervaring. De afdichtingen in ons leveringsprogramma variëren van o-ringen, stopbuspakkingen, basic seals, cartridge seals tot volledig op de klant afgestemde geëngineerde oplossingen. Zowel voor de chemische als voor de voedingsmiddelen industrie. Vele type seals tot 100mm asmaat kunnen wij uit voorraad leveren.

Nieuwsgierig geworden?

Neemt u contact op met onze vestiging in Staphorst. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Vos | Gekas & Boot Products B.V. 
T +31(0)522 263 242
@ products@vos-gekasenboot.com

Veiligheids- & Ontlastkleppen

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we u volledig ontzorgen bij onderhoud, revisie, tests en certificering van uw veiligheden, drukventielen en vacuümventielen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de wettelijke voorschriften en specificaties van Lloyds en de strenge eisen die de verschillende fabrikanten stellen. We zijn Lloyds T0103 gecertificeerd waardoor we onder eigen supervisie uw veiligheden kunnen behandelen en zelfstandig de benodigde certificaten opstellen.

Nieuwsgierig geworden?

Neemt u contact op met onze vestiging in Beverwijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Vos | Gekas & Boot Beverwijk B.V.
T +31(0)251 - 22 92 18
@ beverwijk@vos-gekasenboot.com

Onze merken

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.