Tandwielkasten

Met ruim 30 jaar ervaring, is Vos | Gekas & Boot uw aangewezen partner voor reparatie en revisie aan uw tandwielkasten en pompen. We beschikken over ruime ervaring voor werkzaamheden aan evenwijdige, haakse en worm tandwielkasten. 

Merk(on)afhankelijk

Wat betreft het reviseren van tandwielkasten; U kunt ongeacht het merk of type bij ons terecht. Als het om leveren gaat hebben wij onze voorkeur qua leveranciers. Dit heeft te maken met vertrouwen en ervaring.
Graag laten wij u kennis maken met onze merken:
*   Flender
*   Hansen
*   SEW
*   Bauer
*   Nord

ATEX & Certificering

Op onze locatie in Zevenhuizen, beschikken we over een IECEx gecertificeerde werkplaats. Hierdoor kunnen we ook Ex gecertificeerde rotating equipment repareren of reviseren. Daarnaast zijn we ISO 9001, Lloyds T0103 en VCA gecertificeerd. Voor een compleet overzicht van onze certificaten, verwijzen we u naar de certificering pagina.

Nieuwsgierig geworden?

Wij staan voor u klaar! Bel ons op: +31(0)88-7384700
Of mail naar: info@vos-gekasenboot.com

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.