Veiligheden & Ontlastkleppen

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we u volledig ontzorgen bij onderhoud, revisie, tests en certificering van uw veiligheden, drukventielen en vacuümventielen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de wettelijke voorschriften en specificaties van Lloyds en de strenge eisen die de verschillende fabrikanten stellen. We zijn Lloyds T0103 gecertificeerd waardoor we onder eigen supervisie uw veiligheden kunnen behandelen en zelfstandig de benodigde certificaten opstellen.
We werken nauw samen met de diverse fabrikanten van veiligheden. Deze samenwerkingen garanderen snel en deskundig advies op het gebied van onderhoudsproblemen aangaande veiligheids- en ontlastkleppen, levering van nieuwe veiligheden en spare parts. Enkele voorbeelden van fabrikanten van veiligheden zijn Crosby, Anderson & Greenwood, Keystone, Sapag, Farris, Consolidated, Bopp & Reuther, Leser, Nuovo Pignone etc.
Voor werkzaamheden aan veiligheden, beschikking we over een moderne werkplaats welke geheel is aangepast aan de eisen die het onderhoud aan veiligheden met zich meebrengt. Diverse machines worden gebruikt voor machinale bewerking en precisielapping. In onze gritstraal-, en spuitinrichting kunnen we volgens de door de klant op te geven specificaties een klep conserveren. Voor services op locatie beschikken we over een volledig voor revisie van veiligheidskleppen ingerichte werkplaats container. Met onze testapparatuur gebruiken we water of stikstof als medium om met max. 400 bar tegendruk te testen. Tevens beschikken we over bellowtest equipment.
U kunt bij ons terecht voor het onderhouden van uw veiligheden. Of het nu gaat om enkele stuks of wanneer gedurende een shut-down een hele partij in een korte periode moet worden nagezien, u kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en deskundigheid.

Nieuwsgierig geworden?

Neemt u contact op met onze vestiging in Beverwijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Vos | Gekas & Boot Beverwijk B.V.
T +31(0)251 - 22 92 18
@ beverwijk@vos-gekasenboot.com

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.