Lagersmit

Lagersmit biedt diverse oplossingen om pompassen af te dichten. De Liquidyne® is de uitkomst als lekkages onacceptabel zijn.

Liquidyne® sealtechniek

De watergesmeerde Liquidyne® wordt met succes toegepast op diverse soorten pompen. Deze afdichting is ontwikkeld voor baggerpompen die opereren onder zware omstandigheden maar kan ook worden toegepast op gemalen, koelwaterpompen, slurry pompen en vele andere pompen.
De Liquidyne® maakt gebruik van meerdere kamers welke door middel van drukverschillen een feilloze afdichting realiseren. Een bijkomend voordeel is dat de staat van de afdichting eenvoudig meetbaar is. De Liquidyne® is daarom uitermate geschikt voor uw CBM strategie.
De Liquidyne® is geschikt voor installatie bij nieuwbouw en voor retrofitting.

Supreme® sealtechniek

Naast de watergesmeerde Liquidyne® afdichting beschikt Lagersmit ook over de Supreme® afdichting. Een vetgesmeerde afdichtoplossing die haar oorsprong kent als de Sublime. Deze afdichting is in 1964 speciaal ontworpen voor scheepsaandrijvingen. Inmiddels is de Supreme® afdichting doorontwikkeld en in verschillende designs breed toepasbaar.
De Supreme® afdichtingen worden geassembleerd met huisdelen, lip seals en lagers van hoge kwaliteit. De modulair made-to-measure filosofie van Lagersmit maakt het mogelijk om tegemoet te komen aan de wensen van de klant zonder in te leveren op levertijd.
Ook de Supreme® afdichtingen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als retrofit toepassingen.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Lagersmit.
Of bekijk Lagersmit op YouTube.
Wilt u liever persoonlijk contact? Bel ons op: +31(0)88-7384700
Of mail naar: info@vos-gekasenboot.com