Samenwerking met Riool Reinigings Service RRS

Aanvullende specialisten

Soms treffen twee bedrijven elkaar en dan weet je gewoon dat het goed zit. Zo ook kwam er vorig jaar een ontmoeting tot stand tussen Vos | Gekas & Boot en Riool Reinigings Service RRS. De één is specialist in Rotating Equipment, de ander specialist in Riolering.
Aad de Rouville, Commercieel manager Riool Reinigings Service RRS vertelt: “RRS staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Met andere woorden; u kunt ons bellen voor alle problemen die te maken hebben met riolering. Wij doen er alles aan om problemen en vraagstukken op te lossen. Soms komen we tot de conclusie dat het probleem zich bevindt in pompinstallaties, en dat is dan toch een andere tak van sport."
Marien Orgers, directeur Vos | Gekas & Boot springt hierop in: “Klopt. Dus waar RRS ophoudt, gaan wij graag verder. Al jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het reviseren van o.a. pompen, tandwielkasten en aandrijvingen. Zo hebben wij een speciale afdeling die gespecialiseerd is in rioolgemalen en pompinstallaties; precies de mannen die RRS dan nodig heeft! En andersom geldt het natuurlijk ook. Als wij in het veld iets tegen komen, bijvoorbeeld het leegzuigen van een pompput, dan weten wij RRS te vinden! "
Na een positieve proefperiode van 1 jaar om te kijken of beide bedrijven ook daadwerkelijk werken in elkaars verlengde, is samen besloten om deze samenwerking nu officieel bekend te maken. Hoewel beide bedrijven verschillen van kerntaak is het gezamenlijke doel duidelijk: Technische problemen maximaal beperken en daarmee de klant optimaal te ontzorgen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over onze afdeling Water Solutions.
Voor meer informatie over Riool Reinigings Service RRS zie: www.rrs.nl

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.