Servicemonteur Buitendienst

Alles draait om ervaring, kennis en vakmanschap

Vos | Gekas & Boot levert, onderhoudt, monteert, demonteert en repareert aandrijvingen (elektromotoren, tandwielkasten, pompen, ventilatoren etc.) voor diverse productieomgevingen. Onze klanten kunnen rekenen op snelle en secure reparatie, vervanging en onderhoud van aandrijvingen. De service- en storingsdienst staat 24/7 paraat.
Service staat bij ons voorop. Daarin willen we onderscheidend zijn en blijven. Met een klantgerichte instelling, een zorgvuldige aanpak en flexibele oplossingen dragen we bij aan soepele, veilige en efficiënte processen van onze klanten.

Servicemonteur Buitendienst

Voor onze vestiging in Zevenhuizen zijn wij op zoek een Servicemonteur Buitendienst. Als Servicemonteur Buitendienst word je te werk gesteld bij één van onze gewaardeerde klanten op de Maasvlakte; dus op een vaste externe locatie. Je bent hier verantwoordelijk voor uiteenlopende klussen en projecten. Naast periodiek onderhoud, los je problemen, defecten en storingen op en verricht je onderhoudswerkzaamheden. Iedere dag is anders. Soms werk je zelfstandig en soms in teamverband.
Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en aanspreekpunt op locatie. Flexibiliteit en servicegerichtheid is van groot belang en je weet je mondeling en schriftelijk goed uit te drukken. In deze moderne tijd werken onze monteurs volledig digitaal m.b.v. smartphone en laptop.

Wij vragen

  • Elektrotechnische en mechanische kennis
  • Minimaal MBO 3 niveau
  • Vergelijkbare werkervaring als service- of onderhoudsmonteur
  • Flexibiliteit in tijd en werkzaamheden, bereidheid tot het lopen van consignatiediensten
  • In bezit van rijbewijs BE
  • VCA-diploma

Wij bieden

We bieden goede opleiding- en doorgroeimogelijkheden, veel afwisseling en werkplezier, prima arbeidsvoorwaarden (marktconform salaris, goede netto beloning voor overwerk,  tantième/ bonus-regeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen).
De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en bovendien kom je te werken een hecht team van professionele collega's die op een informele wijze samenwerken.

Contact

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Dan vragen we je om je kandidaat te stellen voor deze functie! Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Je kunt je sollicitatie richten aan:
Vos | Gekas & Boot Zevenhuizen BV
T.a.v. Dhr. H. van Tuijl
Nijverheidscentrum 36
NL 2761 JP  Zevenhuizen
E-mail: zevenhuizen@vos-gekasenboot.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.