Stagiair(e) Mediavormgeving

Voor onze vestiging in Zevenhuizen (Zuid-Holland) of Staphorst zoeken we voor 2-3 dagen per week een talentvolle student(e) die behoorlijk zelfstandig onze afdeling commercie wil ondersteunen.

Wat kun je bij ons gaan doen?

Het takenpakket bestaat uit het maken van folders, flyers, banners, etc. ten behoeve van de marketing en public relations en daarnaast uit diverse activiteiten voor de commerciële afdeling.
Natuurlijk heb je affiniteit met social media en kan je goed uit de voeten met photoshop of vergelijkbare software. Je hebt ervaring met Word, Excel en PowerPoint en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kunnen wij je bieden?

Binnen Vos | Gekas & Boot heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt. Wij bieden je ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatief. Op basis van kwaliteiten en kundigheid bieden wij een zeer aantrekkelijke stage- en reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?

Vos | Gekas & Boot staat bekend als specialist op het gebied van elektromotoren, motorreductoren, tandwielkasten, pompen en asafdichtingen. Het bedrijf is een landelijke organisatie die merkonafhankelijk, door technische kwaliteiten, innovatief en slagvaardig, besparingsoplossingen wil bieden op het gebied van rotating equipment

We horen graag van je!

Ben jij degene iemand die zelfstandig kan werken, prioriteiten kan stellen en de deadlines goed kan bewaken: Reageer dan! Heb je een portfolio van geproduceerde werken paraat, dan zien we dat als een pre.
 Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens:
Vos | Gekas & Boot 
Dhr. R. Compagner
Tel: 088 7384 700
r.compagner@vos-gekasenboot.com