Waterbehandeling

Gemalen en afvalwaterzuivering

Sinds vele jaren repareren en reviseren we aandrijvingen en pompen welke worden gebruikt bij het zuiveren van afvalwater. Ruime ervaring is dan ook opgedaan met reparatie en revisie van pompen en aandrijvingen van puntbeluchters, borstelbeluchters, opvoervijzels, indikkers, nabezinktanks, ruimerbruggen, zandvangers, etc. Veel aandrijvingen zijn afkomstig van fabrikanten zoals Flender (Siemens), Hansen, SEW. Onze contacten als servicepartner voor deze merken maken het mogelijk om uw aandrijvingen snel en vakkundig te herstellen uitgaande van originele onderdelen en montagespecificaties. Onze ruime ervaring met oa. Grundfos, Metso, Fristam en Axflow pompen, zorgt ervoor dat we een optimale service voor uw rotating equipment kunnen bieden.
Ook in revisie en reparatie van aandrijvingen en pompen in gemalen heeft Vos | Gekas & Boot ruime ervaring opgedaan. Zowel in aandrijvingen voor horizontaal en verticaal opgestelde pompen als in aandrijvingen voor vijzelgemalen. Ook hier maken de contacten als servicepartner voor o.a. Flender (Siemens) en Hansen snelle en vakkundige reparatie en revisie mogelijk.

Vos | Gekas & Boot Water Solutions

Vos | Gekas & Boot Water Solutions B.V. is onze afdeling voor rioolgemalen en pompinstallaties. Als merkonafhankelijke partner zorgen we voor nieuwbouw, onderhoud, reparatie en revisie van rioolgemalen en pompinstallaties. Aanvullend ontwikkelen wij in samenspraak met onze relaties de juiste pompinstallatie voor iedere toepassing. Ook kunnen we adviseren op elektrisch en civieltechnisch gebied. Op deze wijze bieden wij relaties volledige ontzorging en totaaloplossingen op maat.
Onze specialisten hebben ruime ervaring opgedaan om u optimaal van dienst te kunnen zijn bij fonteininstallaties, hoofdgemalen, minigemalen, bergbezinkbassins en alle overige pompinstallaties. Vanzelfsprekend wordt bij ieder ontwerp en de uitvoer geldende veiligheidseisen en wet- en regelgeving in acht genomen. De merkonafhankelijkheid van Vos | Gekas & Boot garandeert dat we altijd de juiste technische componenten selecteren.

Certificering

Op onze locatie in Zevenhuizen, beschikken we over een IECEx gecertificeerde werkplaats. Hierdoor kunnen we ook Ex gecertificeerde elektromotoren, reductoren, tanwielkasten en pompen repareren of reviseren. Daarnaast zijn we ISO 9001, Lloyds T0103 en VCA gecertificeerd. Voor een compleet overzicht van onze certificaten, verwijzen we u naar de certificering pagina. 

Vos | Gekas & Boot en Facta gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder één naam: Facta.

Een interessante krachtenbundeling van vakmanschap en kennis van alle types rotating equipment. Door onze samenvoeging kunnen wij nog sneller en wendbaarder acteren op complexe en acute vraagstukken. Ondertussen wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website waarin alle disciplines van beide bedrijven worden gebundeld. Tot die tijd blijft deze website online.